Όροι χρήσης
Ο προσδιορισμός των όρων χρήσης των υπηρεσιών που η ιστοσελίδα blackrosepatras.gr παρέχει, γίνεται με το παρόν. Ειδικότερα: Η παρούσα ιστοσελίδα blackrosepatras.gr είναι ιδιοκτησία της ατομικης εταιρείας με την επωνυμία ΣΩΤΗΡΙΟΣ Γ. ΦΩΤΟΣ που εδρεύει στην Πάτρα, στην οδό Αγ. Νικολάου 53, Τ.Κ. 26121 με ΑΦΜ 059838417, ΔΟΥ Α Πατρών, τηλέφωνα επικοινωνίας 2613019136 Δημιουργήθηκε για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες της και την διάθεση σε αυτούς των αξιόλογων προϊόντων που εμπορεύεται.. Οι όροι που έχουν εφαρμογή για την χρήση της υπηρεσίας αυτής, τους οποίους κάθε χρήστης αποδέχεται με την εγγραφή του ανεπιφύλακτα έχουν ως εξής:

Όροι Συμμετοχής Χρηστών/Μελών

Αυτονόητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των χρηστών/πελατών και εγγεγραμμένων μελών του blackrosepatras.gr στις υπηρεσίες που προσφέρει είναι το μεν η αποδοχή των εδώ προσδιοριζόμενων όρων χρήσης, και η πιστή τήρηση αυτών. Ρητά συμφωνείται ότι το blackrosepatras.gr διατηρεί το αναφαίρετο δικαίωμα του αποκλεισμού χρήστη ή ακόμη και της οριστικής διαγραφής του εάν παραβεί αυτός οποιονδήποτε από τους κατωτέρω όρους οι οποίοι όλοι θεωρούνται ουσιώδεις. Το νομικό πλαίσιο σε σχέση με την προώθηση, διάθεση και αγορά των προϊόντων και υπηρεσιών, όπως επίσης και όλες τις σχέσεις μεταξύ προμηθευτών/πωλητών και χρηστών/αγοραστών καθορίζουν οι διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας περί Προστασίας του Καταναλωτή (Ν.2251/1994 όπως ισχύει σήμερα με το Ν.3587/2007). Σημειώνεται ότι ο χρήστης/αγοραστής σύμφωνα με την πρόβλεψη του άρθρου 4 παρ.10 του Ν.2251/1994, όπως ισχύει σήμερα, έχει το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από τη σύμβαση πώλησης του προϊόντος/υπηρεσίας εντός αποκλειστικής προθεσμίας επτα (7) ημερολογιακών ημερών Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που τα επιστρεφόμενα προϊόντα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση , συνοδεύονται από τα καρτελάκια τους καθώς και με την απόδειξη λιανικής πώλησης. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών  τηλεφωνικά στον αριθμό 213 019136. Μετά από συνεννόηση με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών αποστέλλετε το δέμα στην ταχυδρομική διεύθυνση: Αγ.Νικολαου 53 τκ26221 Πατρα. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα.. Ο αγοραστής οφείλει με την παραλαβή του προϊόντος να το εξετάσει για τυχόν ελαττώματα. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν είναι ελαττωματικό ή έχει γίνει λάθος αποστολή από το blackrosepatras.gr τότε ο αγοραστής οφείλει εντός τριών εργασίμων από την παραλαβή ημερών επικοινωνήσει με το καταστημα και να μας ενημερώσει για το ελάττωμα ή το λάθος, όπως επίσης και για το εάν επιθυμεί την ακύρωση της παραγγελίας ή την αποστολή του ίδιου ή άλλου προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή ο αγοραστής οφείλει να επιστρέψει ολόκληρο το προϊόν και την συσκευασία του στο blackrosepatras.gr με έξοδα μας, η δε επιστροφή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Τρόπος Πληρωμής και Διαδικασία Πληρωμών

Ως τρόποι πληρωμής έχουν επιλεγεί

1.Αντικαταβολή

2.Κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό

3.Πληρωμή και παραλαβή στο φυσικό κατάστημα στην οδό Αγίου Νικολάου 53 στην Πάτρα.

 

Κόστος Αντικαταβολής/Μεταφορικών

Εντός πόλης 2,60 Ευρώ έως 2 κιλά βάρος και 0,80 για κάθε επιπλέον κιλό

Χερσαίοι προορισμοί 2,80 έως 2 κιλά βάρος και 0,80 για κάθε επιπλέον κιλό.

Νησιωτικοί προορισμοί 2,80 έως 2 κιλά βάρος και 1,20 για κάθε επιπλέον κιλό

Δυσπρόσιτες περιοχές 6,50 έως 2 κιλά βάρος και 2 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό.

Προσαύξηση Αντικαταβολής

1,20 ευρώ έως 2 κιλά και 1,20 για κάθε επιπλέον κιλό.

 

Για  ΚΥΠΡΟ –ΓΕΡΜΑΝΙΑ –ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ

17,00 ευρώ έως 2 κιλά βάρος 5,50 για κάθε κιλό έως 10 κιλά και 4 άνω των 10 κιλών

Προσαύξηση Αντικαταβολής

5 ευρώ.

Δωρεάν μεταφορικά

άνω των 65 ευρώ.

 

 

 

Παράδοση προϊόντων

Αμέσως μετά την κατά τα ανωτέρω έγκυρη λήψη της παραγγελίας ήτοι μετά της ενημέρωσης από αυτόν για την κατάθεση των χρημάτων στο τραπεζικό λογαριασμό, ξεκινά η διαδικασία προετοιμασίας της παραγγελίας. Το blackrosepatras.gr θα λαμβάνει κάθε πρόσφορο μέτρο για την άμεση αποστολή της κάθε παραγγελίας η οποία, ενδεικτικά, θα παραδίδεται στον αγοραστή εντός 2 έως 3  ημερών για πρωτευουσες νομων και έως 5 ημέρες σε κάθε άλλη περίπτωση. .Οι προθεσμίες αυτές είναι ενδεικτικές και το κατάστημα δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που δεν μπορεί να επηρεάσει.

Δικαιώματα Βιομηχανικής και Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Τα πνευματικά δικαιώματα αυτού του site ανήκουν στην εταιρεία «ΣΩΤΗΡΙΟΣ Γ. ΦΩΤΟΣ» . Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή του περιεχομένου του site με οποιοδήποτε τρόπο ηλεκτρονικό, μηχανικό, ή φωτοτυπικό, χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια. Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας ο τίτλος της παρούσης ηλεκτρονικής τοποθεσίας ιστοσελίδας, οι εικόνες, το λογότυπο, τα διακριτικά σήματα, το λογισμικό και οιαδήποτε βάση δεδομένων μπορεί να χρησιμοποιείται από την Εταιρεία για την λειτουργία της σελίδας, τα κείμενα , τα γραφικά, η εικαστική παρουσίαση, η διάταξη της ιστοσελίδας, οι ήχοι που χρησιμοποιούνται κ.λ.π .Σε κάθε περίπτωση και με την επιφύλαξη των παραπάνω, το μέλος/χρήστης έχει το δικαίωμα να ενημερώνει τρίτους (ενδεικτικά μέσω e-mail, facebook,  κ.λπ.) για τα προϊόντα που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας. Διευκρινίζεται ακόμη ότι μεγάλο μέρος του περιεχομένου του site ανήκει στους προμηθευτές του και χρησιμοποιείται ύστερα από άδεια από αυτούς. Ως εκ τούτου δεν παρέχεται στους χρήστες δικαίωμα αντιγραφής, τροποποίησης ή αναδημοσίευσης των πληροφοριών που παρέχονται από το blackrosepatras.gr , εκτός εάν έχει παραχωρηθεί προηγούμενα έγγραφη σχετική άδεια blackrosepatras ή των εκάστοτε προμηθευτών του.

Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες/πελάτες της ιστοσελίδας αναλαμβάνουν την υποχρέωση και αποδέχονται και δηλώνουν ότι η πρόσβαση και η χρήση του blackrosepatras.gr πρέπει να είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους. Σε κάθε περίπτωση κάθε μέλος/χρήστης αποδέχεται ότι θα χρησιμοποιεί την παρούσα ιστοσελίδα σύμφωνα με νόμο και τα χρηστά ήθη. Κάθε χρήσης/μέλος δεσμεύεται ότι δεν θα το χρησιμοποιεί  για  μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, αντιβαίνει στην ευρωπαϊκή ή ελληνική νομοθεσία, προσβάλλει συμβατικά ή νόμιμα δικαιώματα τρίτων, προσβάλει κοινωνικές μειονότητες, έθνη, φυλές και θρησκευτικές ομάδες, παρενοχλεί τρίτους και γενικά να το χρησιμοποιεί με τρόπο μη σύννομο και αντίθετο με τον νόμο και τα χρηστά ήθη. Κάθε χρήστης οφείλει και δεσμεύεται όπως δεν θα αποστέλλει στην ιστοσελίδα οποιοδήποτε υλικό το οποίο είναι βλαβερό από τεχνικής πλευράς (όπως ιοί υπολογιστών, ιοί τύπου logic bomb, δούρειοι ίπποι, ιοί τύπου worm, βλαβερά στοιχεία, κατεστραμμένα δεδομένα ή άλλο κακόβουλο λογισμικό ή επιβλαβή δεδομένα) και το οποίο μπορεί να προκαλέσει ηθελημένη ή μη ζημία τόσο στο sait ή/και σε υπολογιστές, ιστοσελίδες κ.λ.π. μελών/επισκεπτών, προμηθευτών όσο και στο όλο σύστημα γενικότερα. Παράλληλα οι χρήστες/μέλη δεσμεύονται να μην ενεργούν με τρόπο που επιβαρύνει άσκοπα – ηθελημένα ή μη – το σύστημα  και την τεχνολογική του υποδομή δημιουργώντας του αδικαιολόγητα προβλήματα. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί χρήση από κάποιο χρήστη μη σύμφωνη με τις προβλέψεις του παρόντος, όπως αυτές ενδεικτικά αναφέρονται εδώ, το blackrosepatras.gr διατηρεί το δικαίωμα  το μεν της αυτόματης διαγραφής του χρήστη χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση, το δε της διενέργειας κάθε από το νόμο προβλεπόμενης πράξης για την διαφύλαξη των συμφερόντων του και την αποκατάσταση της ζημίας του. Κάθε χρήστης αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στο blackrosepatras.gr από την μη νόμιμη ή αθέμιτη χρήση, οφείλει δε να αποζημιώσει την επιχείρηση από κάθε ζημία που αυτό θα υποστεί από την συμπεριφορά του. Απαγορεύεται επίσης η χρήση οποιουδήποτε προγράμματος ή άλλης μεθόδου παρέμβασης στον μηχανισμό λειτουργίας του